Expert in scheidingen nodig?
Bel vrijblijvend: 0546 - 79 90 40
Home > Echtscheiding
Advocaat voor Echtscheiding in Almelo

Hulp bij uw echtscheiding

Als u en uw partner besluiten uit elkaar te gaan, breken er vaak zware en onzekere tijden aan. Er komen zoveel zaken op u af: emotioneel en praktisch. U dient de inboedel te verdelen. Misschien bent u wel in gemeenschap van goederen getrouwd of heeft u samen een huis gekocht. Er dienen duidelijke afspraken te worden gemaakt over wat er met de woning gebeurt. Een echtscheidingsadvocaat helpt u hierbij.

Als u kinderen heeft, moeten er op dit vlak ook regelingen worden getroffen. Hoe worden de kosten in opvoeding en verzorging voor uw kind verdeeld? En hoe zit het met de voogdij en de omgangsregeling? Dit zijn allemaal vragen waarmee onze advocaat u in Almelo helpt.

Juridische ondersteuning in Almelo

Bij een echtscheiding komen veel juridische zaken kijken die goed geregeld dienen te worden. Wij begrijpen dat een echtscheiding emotioneel zeer zwaar is. Daarom is het prettig om ontlast te worden in juridisch opzicht. De advocaten van ons kantoor zijn specialisten in scheidingszaken. We zijn sterk in familierecht en kunnen u precies vertellen wat uw rechten en plichten zijn. Tevens bieden we diensten in mediation: het is belangrijk dat u en uw (ex-)partner goed door één door kunnen. Dit is helemaal van belang als u samen kinderen heeft.

Wij bieden juridische ondersteuning door ervaren advocaten in Almelo en omstreken. Heeft u vragen over een echtscheiding of wilt u een afspraak maken? We staan u graag te woord.