Expert in scheidingen nodig?
Bel vrijblijvend: 0546 - 79 90 40
Home > Mediation
Mediation bemiddeing in Almelo bij echtscheiding

Bemiddeling bij een scheiding

Voor, tijdens en na een scheiding kunnen er strubbelingen zijn tussen u en uw (ex-)partner. In sommige gevallen gaat een scheiding vreedzaam en zonder moeilijkheden. In werkelijkheid is dat echter eerder een uitzondering op de regel. Als u gaat scheiden of al in een scheiding ligt, is het gewenst om samen met de andere partij de zaken goed te overleggen. Dit is vooral van belang wanneer er kinderen in het spel zijn. Een ‘vechtscheiding’ maakt meer kapot dan alleen de verstandhouding tussen de partijen.

Mediation biedt u een neutraal persoon die fungeert als gespreksleider tussen u en uw (ex-)partner. De mediator leidt de conversatie in goede banen en stelt samen met u en de andere partij afspraken op die nagekomen dienen te worden. We bieden mediation in Almelo en omstreken.

Professionele mediation in Almelo

Ons advocatenkantoor in Almelo biedt u professionele ondersteuning bij echtscheiding. Mediation is een perfect hulpmiddel voor conflictbemiddeling. Bij mediation is het doel om tot gezamenlijke oplossingen te komen. Er worden oplossingen gevonden voor problemen met betrekking tot alimentatie, inboedelverdeling en de omgangsregeling met de kinderen.

Echtscheidings bemiddeling zorgt ervoor dat de meeste geschillen vriendschappelijk kunnen worden opgelost, zonder de tussenkomst van een rechter. Bent u geïnteresseerd in mediation? Maak een afspraak of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u hier graag meer over in de regio Almelo.