Expert in scheidingen nodig?
Bel vrijblijvend: 0546 - 79 90 40
Home > Familierecht
Familierecht in Almelo

Familierecht in Almelo

Het familierecht is onderdeel van het burgerlijk recht en richt zich onder andere op huwelijk en echtscheiding. In het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) staan de belangrijkste regels die internationaal van toepassing zijn.

Als u te maken krijgt met een scheiding, komt u dus ook in aanraking met het familierecht. Specifieke onderdelen van het familierecht die gelieerd zijn aan echtscheiding zijn bijvoorbeeld de ontbinding van een huwelijk, alimentatie, omgangsregelingen en afspraken betreffende de verdeling van de inboedel en de bewoning van het huis. Het familierecht is dus zeer belangrijk om al deze formele zaken rondom uw echtscheiding concreet en correct te regelen. Onze advocaten in Almelo adviseren u graag over familierecht.

Uw expert in Almelo

Onze advocaten in Almelo en omgeving zijn specialisten in het vakgebied van familierecht. We hebben al vele scheidingen juridisch kunnen begeleiden. Wij begrijpen dat scheiden emotioneel zeer ingrijpend is en dat u wel andere zorgen aan uw hoofd heeft. We ontlasten u graag door u juridische ondersteuning te bieden. Dit doen wij bijvoorbeeld door het geven van advies en mediation. Waar nodig staan we u natuurlijk ook bij in procedures.

Neem voor een ervaren familierecht advocaat contact met ons op. Bel ons of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst in de regio Almelo.